Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gdzie dropić SP?

MaTvA

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Heh pkt mam 1600, a SP 0...

Kupiłem sb CZ200 i boje sie, że na wyposażenie mi braknie :P

897771404427433574016.png

Opublikowano

Heh pkt mam 1600, a SP 0...

Kupiłem sb CZ200 i boje sie, że na wyposażenie mi braknie :P

Pod expem masz też pasek SP jak dojdzie do końca to dostajesz wtedy :P

Czas wziąć się do roboty

;)

Opublikowano

Ja już nawet nie pamiętam ile dostałem za 2 napełnienie paska...

Ale gdyby Gameforge zwiększył drop SP i dodał wysyłanie itemów do innych graczy (NIE ZA CASH i nie jako prezent, tylko wprost z EQ) to gra by nie upadła.

Opublikowano

EXP dostaje się z ilości zdobytych punktów. Nie liczy się czas ich zdobywania. SP zależy od tego jak długo przebywasz w danej grze. Nie liczy się tutaj ilość punktów. Najwięcej SP z bitwy dostaniesz np: na trybie Blasting lub Seizure z wynikiem 10:9 . Wtedy dostaniesz najwięcej procentów SP. Ilość tego SP zależy jednak od wysokości Twojego lvla. Im większy lvl, tym więcej SP dostaniesz za napełnienie paska. Na samym początku gry, za napełnienie paska dostajesz 2000 SP. Ja, będąc Second Lieuntendantem, dostaje już 6000 SP za napełnienie paska. Jednak im większy lvl, tym troche wolniej się napełnia pasek, lecz nadal z lvla statystycznie idzie ci to na korzyść. Przykładowo, napełnienie trzykrotnie paska za 2000 SP jest dużo wolniejsze niż napełnienie jednego spowolnionego paska za 6000 SP. Tyle w sprawie SP :)

=============== Poradnik do zaawansowanego PvP Minecraft ===============

============  http://www.mpcforum.pl/topic/941290-tut-zaawansowane-pvp/  ============

Opublikowano

Zapomniales o VIP'owskich pokojach i dopalaczach. A propo trybow gry, to nie rozumie ludzi, ktorzy graja AI TD ... Blasting i Seizure sa najbardziej oplacalne i najlepsze, gdy chcesz sie nauczyc grac.

86eHsn.jpg

graphic.png

Opublikowano

Najlepszy tryb pod zarobek i wbijanie lvl-i to Hardcore Blasting tylko najlepiej jak gra ponad 12 osob wtedy za zabicie dostaje sie 120 pkt wiec mozna sporo nabic :D

bez linków wychodzących.

Opublikowano

Dzięki wszystkim.

Dzisiaj zagrałem 3 rundki na Blasting i... 30% SP na 1 rundę.

O mało nie zostałem bankrutem, bo cały czas na Party i DM grałem :D

Btw. jakie mapy obowiązuje dzisiejszy event?

Na stronie 0 info...

Opublikowano

Dzięki wszystkim.

Dzisiaj zagrałem 3 rundki na Blasting i... 30% SP na 1 rundę.

O mało nie zostałem bankrutem, bo cały czas na Party i DM grałem :D

Btw. jakie mapy obowiązuje dzisiejszy event?

Na stronie 0 info...

Podstawowe mapy Satelite , Missile , Desert Camp i chyba te VIP-owskie ale nie jestem pewien :D Mozesz sprawdzic to w grze gdy bd w lobby w prawym gornym rogu masz taka gwiazdke kliknij na nia to sa wlasnie informacje o evencie i tak jest napisane.

bez linków wychodzących.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...